Sponsoring

Er zijn verschillende mogelijkheden voor ondernemers of particulieren om Harpe Davids Schiedam te sponsoren. U steunt hiermee een levendige vereniging en bereikt een breed publiek! Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden, maar in overleg zijn er zeker combinatiepaketten of andere specifieke wensen mogelijk. Neem hiervoor contact op met het bestuur.

 

Logo of advertentie t.b.v. ons jaarlijkse voor- en/of najaarsconcert: uw logo/ bedrijfsnaam of advertentie kan bij de jaarlijkse concerten een halve of hele pagina in het programmaboekje vullen! Tevens zijn er mogelijkheden om uw logo op de toegangskaaten en flyers te plaatsen.

 

Website/Facebook: adverteren op onze website en/of op onze Facbookpagina is mogelijk voor een jaar of een half jaar. Uw logo of advertentie kan worden geplaatst op de homepagina van onze website of op onze Facebookpagina met of zonder 'doorklik-link' naar uw website.

 

Als sponsor kunt u er ook voor kiezen om in ruil voor promotie van uw onderneming een muziekstuk of muziekinstrument aan te schaffen voor onze vereniging. Een muziekstuk wordt in overleg met u door de vereniging gekozen.

 

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!